14 september 2019 Nazomer Motortoertocht

14 september 2019 Nazomer Motortoertocht

Op zaterdag 14 september 2019 organiseert de Kiwanisclub Tholen voor de tiende keer een Nazomer Motortoertocht waarbij de opbrengst aan een goed doel zal worden geschonken.

Kiwanis Tholen heeft er dit jaar voor gekozen om de opbrengst van deze tocht te schenken aan Speeltuinvereniging De Speelkrael die momenteel druk doende is met de realisatie van een speeltuin in Scherpenisse.

De toertocht begint rond 9.00 uur bij CAISSON aan de Smokkelhoekweg 12 in Kapelle en er is een mooie route uitgezet richting het westen van Zeeuws-Vlaanderen. We eindigen bij Auto Koese in Sint-Annaland en daar zal rond 17.30 – 18.00 uur een barbecue gehouden worden.

Onderweg is voldoende gelegenheid om even te stoppen en te genieten van de omgeving. Voor een lunch wordt eveneens gezorgd.

Geïnteresseerde motorrijders, passagiers en andere belangstellenden kunnen zich inschrijven via http://www.kiwanis.nl/tholen/nazomer-motortoertocht.

Wat is Kiwanis?

Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor het verbeteren van de wereld, kind per kind en gemeenschap per gemeenschap. Het motto van Kiwanis is "serving the children of the world". Op vele manieren dragen de vrijwilligers van Kiwanis bij aan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen.

Meer info vindt u op: www.kiwanis.nl

www.kiwanisclubtholen.nl

Wat is Speeltuinvereniging De Speelkrael?

Speeltuinvereniging De Speelkrael is onlangs opgericht en ontstaan uit een comité van betrokken bewoners. Het doel van de vereniging is het realiseren en exploiteren van een leuke speeltuin voor Scherpenisse. Samen met inwoners, bedrijven en organisaties uit de Gemeente Tholen wordt samengewerkt om de realisatie van de speeltuin mogelijk te maken. Ook de provincie Zeeland wordt bij de (financiering van de) plannen betrokken. Een mooie, veilige plek voor kinderen in Scherpenisse, maar ook een ontmoetingsplek voor dorpsbewoners.

Meer info vindt u op Facebook: Speeltuinvereniging De Speelkrael

Deel deze post